Paliette

Klovn, Paliette

I Danmark er langt de fleste klovne mænd, men vi kan med stolthed præsentere en af de få kvindelige klovne på området. Må vi præsentere Klovnen Paliette! Paliette er vores humørspredende, skønne ballonklovn, som kan genkendes på sit farvestrålende, glitrende tøj, og sit glade smil!
Klovn
Paliette kan fremtrylle de sjoveste, fantasifulde ballondyr i skøre faconer. Hun leverer også et fængende trylleshow, hvor hun overrasker store som små med sine kunster og tryllerier. Der er også mulighed for, at Paliette kan lave små sjove workshops for børn, hvor de selv lærer at lave underholdende tricks, eller at lave sjove ballondyr. Paliette er desuden meget erfaren og dygtig indenfor ansigtsmaling.
Klovnen Paliette er yderst professionel og tilpasser sin optræden til det selskab, hun deltager i. Det gør hun bl.a. ved at sætte sig bedst muligt ind i, hvem publikum er, inden sin optræden.
Paliette går ikke på kompromis med de materialer, hun bruger til sine workshops og til ansigtsmaling. Materialerne er allergitestede og godkendt til brug i ansigtet. Alle kan derfor trygt lade sig male i ansigtet og få denne særlige oplevelse.
Klovnen Paliette har høstet stor anerkendelse i både ind- og udland for sine færdigheder som børneunderholder. Paliettes mangeårige ophold i udlandet, samt hendes store talent som børneunderholder, er medårsag til, at hun i dag regnes for at være blandt toppen af eliten indenfor genren ”ansigtsmaling” og ”børneunderholdning”.
Klovnen Paliette har ved flere lejligheder deltaget i både verdensmesterskaber, europamesterskaber og andre internationale konkurrencer indenfor ansigtsmaling. Dette har resulteret i flere flotte placeringer. Klovnen Paliette er medlem af ”World Clown Association” hvor hun har deltaget i utallige workshops indenfor forskellige genrer. Det er ikke kun for at forny sig, eller for at søge ny inspiration til sin optræden, men lige så meget for at følge med i hvilken vej, udviklingen indenfor børneunderholdning går. Paliette har gennem sine mange år som klovn hundredvis af timers erfaring, og hun er og bliver elsket for sin karakter, hvor end hun dukker op.
Klovnen Paliette kan også bookes her på lej-en-klovn.dk til at lave en ”Workshop” for enten børn eller voksne.

Paliette til workshop/foredrag for voksne

Hvis man tror, at en klovn kun er for børn, må man tro om! Paliette har gennem sine mange års erfaring lært meget om, hvordan man kan tackle vanskelig adfærd hos såvel børn som voksne. En Workshop eller foredrag for voksne omhandler bl.a. hvordan Paliette bruger sine klovnerier i håndtering af både børn, forældre og voksne med og uden særlige behov. Ring eller skriv for at høre mere om hvordan en workshop eller et foredrag med klovnen Paliette kan indgå hos jer.

Workshop for børn med Paliette

Men hvad med de børn, der måske føler sig lidt for store til ballondyr? Klovnen Paliettes workshop for børn, er super ideelt for de lidt større børn. Her lærer de bl.a. hvordan de med meget få remedier kan underholde et publikum. De lærer også forskellige trylletricks, og om, hvordan man kan lave ballondyr og optræde som klovn overfor et publikum.
Klik på ”Kontakt” for at booke eller ring på 81 81 74 74 for at høre mere.