Lej en julemand

Lej en julemand

Hvis du vil være sikker på, at en rigtig julemand kan komme og besøge jeres julearrangement, så vent ikke med at booke ham. Der har i mange år været mangel på superdygtige og professionelle julemænd, og derfor booker kunderne dem i god tid, år efter år, for at sikre sig de bedste.
Lej en julemand
Julemanden kan ankomme til de forskellige arrangementer på mange forskellige måder. Det kan f.eks. være i en brandbil, politibil, hestevogn, eller i en helikopter m.fl.
Julemanden har som bekendt travlt, og derfor anbefaler vi som udgangspunkt ikke, at hans besøg varer i mere en time. Julen er ”traditionernes tid” – og det samme gælder for Julemanden, som gerne deltager og former de mangeårige traditioner, som vi helst ikke afviger fra. Julemandens vigtigste job er at sprede glæde og julestemning hos børn og voksne.

Lej en julemand til mange formål

Vi har listet nogle opgaver op, som Julemanden typisk kan varetage:
  • Lej en julemand til at tænde lys i juletræet
  • Lej en julemand til at tager imod børnenes sutter, for til gengæld at give en lille gave.
  • Lej en julemand til at dele slik ud til børn og barnlige sjæle
  • Lej en julemand til at læse historie for børnene
  • Til at trække lod om gaver
  • Til at danse omkring juletræet med gæsterne
  • Lej en julemand til at gå rundt i indkøbscentre eller gågader
  • Lej en julemand til at besøge din institution, hvor han f.eks. kan tage imod ønsker til jul fra børnene og snakke med dem om traditioner i juletiden.
Det er naturligvis ikke alle julemandens opgaver som er nævnt her, og han vil også gerne udføre særlige opgaver indenfor rammen af, hvad en julemand kan.
Da julemanden både fylder og betyder meget hos børn, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke går på kompromis med vores julemandskostumer, ej heller hans måde at optræde på. Dragten er lavet i smukke materialer, som udstråler eksklusivitet og autencitet. Prøv at booke vores julemand og oplev, hvordan børn stadig bliver revet med i oplevelsen af at se julemanden, når han f.eks. træder ind i et rum med en sæk over skulderen. På lej-en-klovn tilbyder vi en yderst professionel julemand, som bringer glæde, stemning og et pust af ægte nostalgi til jeres arrangement. Vi bestræber os på at være så tro mod julemandens rolle, som det er muligt, netop for at børnenes møde med ham bliver så autentisk som muligt.
En helt særlig oplevelse kan du få ved at booke et besøg af Julemanden d. 24/12 hjemme hos dig privat. Vores skønne julemand har som bekendt særligt travlt på denne aften, så vi anbefaler dig at RINGE straks til os på lej-en-klovn og få booket dette helt særlige besøg, Et hjemmebesøg på juleaften koster 1.500 kr. og varer i ca. 15 min.
Kontakt os og lad os snakke om, hvad I forventer af et besøg af julemanden.